Wil jij weten waar je geld blijft?

Online cursus budgetcoaching

online cursus budgetteren

Ik ben er van overtuigd dat iedereen kan leren budgetteren.

In deze cursus, leer je stap voor stap hoe je grip kan krijgen op je financiën.

Deze cursus geeft je onbeperkt toegang tot de 7 stappen naar een gevulde spaarrekening.

Wat krijg je nog meer?

  • In de cursus zit een makkelijk in te vullen overzicht van al je inkomsten en uitgaven.
  • Je hebt eens per maand de mogelijkheid om mij live al je vragen te stellen via een webinar.
  • En je krijgt een jaar lang toegang tot een besloten Facebookgroep waar je kunt sparren met mij en je collega cursisten.

Wat leer je in deze cursus?

Heb jij hoofdpijn van je financiën?
Volg dan de enige online cursus die jou stap voor stap leert budgetteren.
De cursus bestaat uit 7 opeenvolgende stappen.
Je begint bij het inventariseren van je inkomsten en eindigt bij hoe het budgetteren van je uitgaven.

Deze cursus geeft je antwoord op vragen als:

  • hoeveel kunnen we sparen?
  • hoe krijgen we overzicht in onze uitgaven?
  • wat is budgetteren en hoe doe ik dat?
  • hoe organiseer je de kosten die niet maandelijks terugkomen?
  • hoe voorkomen we dat geld met een bestemming (door de ander) toch wordt uitgegeven?
  • hoe zorgen we dat we samen het totale overzicht over onze financiën hebben?

Je kunt de cursus online volgen in je eigen tempo.

Bij de cursus hoort een besloten Facebookgroep waar je al je vragen kwijt kunt aan mede-cursisten en aan mij.

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is voor bijna iedereen geschikt.

Je kunt deze cursus volgen voor je eigen financiën, of voor die van jou en je partner samen.

Alleen als er sprake is van hoge schulden, en/of veel betalingsachterstanden, dan is deze cursus voor jou minder geschikt.
In dat geval heb je er meer aan wanneer je een één-op-één sessie met mij boekt.
Dan kan ik je meteen helpen met het maken van goede betalingsregelingen.
Twijfel je of deze cursus voor jou geschikt is, neem dan eerst even contact met mij op.

Ga naar de winkel

Het verhaal van een cursist

Cindy Brink – Alkmaar

Na een huwelijk van 20 jaar moest ik na mijn scheiding opeens alles zelf gaan doen. In mijn huwelijk deed ik ook de financiën, maar nu moest ik echt de puntjes op de i zetten en dat ik dan best lastig. Ik wilde toch wat meer inzicht hebben in mijn financiële dingen qua sparen en zo. Je spreekt me enorm aan, vanwege je foto en de tips die je altijd geeft in je nieuwsbrieven.
Ik vond het heel leuk om een online cursus te doen. Eerst lukte het niet goed om de bedragen in te vullen, maar dat was gewoon mijn eigen schuld. Het stond wel allemaal gewoon netjes uitgelegd in de video hoe het moest.
Ik ga proberen om het overzicht nu ook bij te houden voor de toekomst.
Ik vind het belangrijk om goede inzage te hebben in dat soort dingen en door de cursus te doen, kom je er steeds meer achter hoe het allemaal zit. Red ik het financieel allemaal? Ik vond het heel leerzaam.
Voor de cursus maakte ik wel eens een briefje met mijn vaste lasten. Wat zijn mijn uitgaven en wat houd ik dan over. Door de cursus staat alles nu mooi gerangschikt en heb ik een veel fijner overzicht. Ik vond het echt super goed.
Je moet elke maand wat voor je zorgverzekering sparen voor je eigen risico. Om te zorgen dat je het kunt betalen als je een rekening krijgt van de zorgverzekeraar. Dat probeer ik mijn zoon van 20 ook te leren. Spaar het bij de bank in een apart potje, zodat je niet in de problemen komt. Het is belangrijk dat mensen leren om dat in te calculeren.
Ik denk dat veel mensen in mijn omgeving deze cursus goed zouden kunnen gebruiken. Ik kan natuurlijk niet in hun bankrekening kijken, maar soms heb ik wel het idee dat ze boven hun macht leven. Dat ze gewoon niet zo goed nadenken en ook niet weten waar hun geld heen gaat. Die zijn zich er niet van bewust, zo van ik zie het allemaal wel.
Ik wilde de cursus ook doen, omdat wanneer mijn dochter 18 wordt, er een heleboel inkomsten wegvallen. De kinderbijslag en het kindgebondenbudget en misschien wel een deel van de alimentatie.
Dat wil ik tegen die tijd opvangen door meer uren te gaan werken. Door me bewust te zijn van mijn financiën kan ik beter de stappen plannen die ik moet ondernemen om te zorgen dat ik voldoende inkomen houd.

(Visited 1.314 times, 1 visits today)