Online cursus budgetcoaching’

Cindy uit Alkmaar was een van de deelnemers aan de pilotcursus “Waar blijft mijn geld”. Voordat ik de definitieve cursus ging maken, wilde ik graag weten of ik op de goede weg was met de opzet van de cursus. Lees hier het verhaal van Cindy.
Ik vond het meteen leuk om mee te doen met de pilot. Ik ben al een tijdje geabonneerd op jouw nieuwsbrief, omdat ik veel inzicht wil hebben in mijn financiële toestand. Ik wilde toch wat meer inzicht hebben in mijn financiële dingen qua sparen en zo. Je spreekt me enorm aan, vanwege je foto en de tips die je altijd geeft in je nieuwsbrieven.

Scheiding

Na een huwelijk van 20 jaar moest ik na mijn scheiding opeens alles zelf gaan doen. In mijn huwelijk deed ik ook de financiën, maar nu moest ik echt de puntjes op de i zetten en dat ik dan best lastig.
Ik vond het heel leuk om een online cursus te doen. Eerst lukte het niet goed om de bedragen in te vullen, maar dat was gewoon mijn eigen schuld. Het stond wel allemaal gewoon netjes uitgelegd in de video hoe het moest.
Ik ga proberen om het overzicht nu ook bij te houden voor de toekomst.

Eindelijk overzicht

Ik vind het belangrijk om goede inzage te hebben in dat soort dingen en door de cursus te doen, kom je er steeds meer achter hoe het allemaal zit. Red ik het financieel allemaal? Ik vond het heel leerzaam. Voor de cursus maakte ik wel eens een briefje met mijn vaste lasten. Wat zijn mijn uitgaven en wat houd ik dan over. Door de cursus staat alles nu mooi gerangschikt en heb ik een veel fijner overzicht. Ik vond het echt super goed.

Zorgverzekeringen

Je moet elke maand wat voor je zorgverzekering sparen voor je eigen risico. Om te zorgen dat je het kunt betalen als je een rekening krijgt van de zorgverzekeraar. Dat probeer ik mijn zoon van 20 ook te leren. Spaar het bij de bank in een apart potje, zodat je niet in de problemen komt. Het is belangrijk dat mensen leren om dat in te calculeren.

Bewustzijn

Ik denk dat veel mensen in mijn omgeving deze cursus goed zouden kunnen gebruiken. Ik kan natuurlijk niet in hun bankrekening kijken, maar soms heb ik wel het idee dat ze boven hun macht leven. Dat ze gewoon niet zo goed nadenken en ook niet weten waar hun geld heen gaat. Die zijn zich er niet van bewust, zo van ik zie het allemaal wel.

Voorbereiding op de toekomst

Ik wilde de cursus ook doen, omdat wanneer mijn dochter 18 wordt, er een heleboel inkomsten wegvallen. De kinderbijslag en het kindgebondenbudget en misschien wel een deel van de alimentatie. Dat wil ik tegen die tijd opvangen door meer uren te gaan werken. Door me bewust te zijn van mijn financiën kan ik beter de stappen plannen die ik moet ondernemen om te zorgen dat ik voldoende inkomen houd.

Eerste online cursus

online cursus budgetcoachingInmiddels is de echte online cursus budgetcoaching klaar. Krijg jij hoofdpijn van je financiën? In deze cursus leer ik je de zeven stappen naar een gevulde spaarrekening. Deze cursus is voor bijna iedereen geschikt.
Heb je veel schulden en/of betalingsachterstanden, dan heb je er meer aan wanneer je een één-op-één sessie met mij boekt. Dan kan ik je meteen helpen met het maken van goede betalingsregelingen.
Aangezien ik graag aan alle cursisten genoeg aandacht wil kunnen geven, is het aantal plaatsen beperkt.

Meld je snel aan en maak gebruik van deze openingsaanbieding. Alleen gedurende de introductie van de cursus (tot en met 5 april), kun je gebruik maken van deze aanbieding. Je kunt de cursus nu volgen voor maar € 99,-.

Let op dit geldt alleen voor de eerste 50 inschrijvingen en alleen tijdens de eerste drie dagen. Daarna gaat de prijs omhoog en betaal je de normale prijs van € 149,-

Wil je mee doen? Klik dan op deze link naar de winkel

Copyright © 2019, All rights reserved.

 

(Visited 6 times, 1 visits today)