Mijn diensten zijn op maat gemaakt voor iedereen die last heeft van zijn chaos

Professional organizing

Bij professional organizing werk ik één op één met mensen. Samen bepalen we tijdens het intakegesprek wat u op orde wilt krijgen. Vervolgens gaan we in een of meerdere bijeenkomsten aan de slag om een goed georganiseerde administratie op te zetten. Ik streef er altijd naar om de administratie zo logisch op te zetten dat zelfs een kind de stukken terug kan vinden mocht het nodig zijn.

Financial organizing/Budgetcoaching

Ontbreekt het je aan inzicht voor wat betreft je uitgaven en inkomsten, dan kan ik je als financieel organizer van dienst zijn. Samen maken we een overzicht rode ordnersvan je uitgaven en inkomsten. Na het in kaart brengen van alle inkomsten, maar vooral de uitgaven kijken we of je nog ergens inkomsten misloopt. Je kunt hierbij denken aan de mogelijkheid om een persoonsgebonden budget aan te vragen, maar misschien heb je wel recht op teruggave van inkomsten-belasting als je een T-biljet invult. Ook kijken we of je misschien recht hebt op zorg-, ouder- en of kindertoeslag. Zo nodig help ik bij het invullen van de formulieren.

Misschien loop je geen inkomsten mis, maar heb je gewoon te hoge kosten. Je kunt daarbij denken aan verzekeringen die je wellicht goedkoper ergens anders zou kunnen sluiten, abonnementen die je zou willen beëindigen of premies die je eigenlijk nog moet terugvragen, omdat je teveel betaald hebt. Je bent zeker niet de enige die er vaak niet toe komt om de benodigde opzeggingsbrieven te schrijven of overstapformulieren in te vullen en uit te zoeken wat nou de goedkoopste verzekering is. Als je dat wilt kan ik je daarbij helpen.

Financial organizing is een vorm van budgetcoaching. Alleen richt ik me niet alleen op de financiële zaken, maar zorg ik ook dat allerlei zaken rondom uw financiën goed geregeld worden. Zo nodig help ik u bij het schrijven van brieven.

 

 

(Visited 194 times, 1 visits today)