Klanten over Cinthia

 

Denk je er over om mij als coach in te huren? Wil je weten wat je kan verwachten als we samen aan de slag gaan?
Lees dan hier de verhalen van een paar van mijn klanten.

B. Berentsen – Veenendaal

Na bijna een jaar twijfelen heb ik toch de hulp van Cinthia ingeroepen. Dat had ik veel eerder moeten doen: een middagje Cinthia bij mij thuis. Ik begin bijna een administratie-verslaafde te worden!
De ene na andere map wordt opgeschoond, alle betalingen zijn bij (ook die van jou die ik net bij de post vond -wat heb je trouwens bescheiden gedeclareerd zeg, dankjewel -). Heb voor ruim € 1100,00 oude declaraties ingediend bij de ziektekostenverzekeringen. Twee overbodige verzekeringen gestopt, kwam ook nog een contributie tegen voor een club waar onze zoon niet meer naar toe gaat: gauw opgezegd. Ook heb ik de motorrijtuigenbelasting voor de oude motor van mijn man op oldtimers-tarief laten zetten (scheelt 75%!!!!!) en ga zo maar door…..
Er is iets misgegaan met het aanvragen van een DigiD voor mijn zoon, dus zorgtoeslag nog niet rond. Hier ga ik morgenmiddag over bellen.
Het onderdeel verzekeringen is qua ordner op orde, maar het regelen vind ik nog wel een ding. Maar ook daar ga ik me toe zetten volgende week (dagje vrij).
Maar vooral ben ik blij dat het aapje van m’n schouders is: ik voel de ballast niet meer en ervaar enveloppen en geld niet meer als een zwaar, negatief iets. Het begint zowaar een sport te worden.
Ontzettend veel dank voor je no-nonsens benadering. Het heeft bij mij voor een doorbraak gezorgd.

M. Dijkhuizen – Arnhem

Ik had een onoverzichtelijke administratie. Nadat ik daar zelf niet meer uit kwam heb ik Cinthia gebeld om mij hiermee te helpen.
Deze dame presteert het om je binnen een uur op je gemak te voelen bij haar expertise en manier van werken.

Zij heeft mij binnen een aantal uur het overzicht terug gegeven en mij verder geholpen met zaken waar ik geen verstand van heb.

Ik ben haar zeer zeer dankbaar voor wat zij voor mij heeft gedaan!!
Ik zou haar als budgetcoach aanraden bij iedereen die problemen heeft met financiën, zowel particulier als zakelijk.

M.Wolfs – Almelo

Door te werken met Cinthia heb ik meer grip gekregen op mijn administratie. Met haar deskundigheid als budgetcoach en snelle ingrijpen, heeft zij kunnen voorkomen dat ik uit mijn woning werd gezet als gevolg van een beslaglegging. Ik heb langere tijd prettig met haar samengewerkt. Cinthia is een uitstekende organizer.’

E. Roelofs – Deventer

Dankzij mijn werkgever, heb ik samen kunnen werken met Cinthia als budgetcoach.
Ik dacht dat onze situatie behoorlijk uitzichtloos was en was al maanden bezig om achterstallige betalingen in te lopen en betalingsafspraken te maken.
Met de hulp van Cinthia heb ik meer inzicht gekregen op onze uitgaven. Zijn we nu na 6 maanden bijna uit de schulden en kunnen we na de vakantie eindelijk voor het eerst sinds jaren gaan sparen. Dat voelt zo ontzettend goed en geeft me heel veel rust.
Dankzij Time 2 Organize heb ik nu eindelijk weer grip op onze financiën!

N. Hertsenberg – Nijmegen

De eerste kennismaking met Cinthia als budgetcoach was erg prettig en gerust stellend. Ze kwam aan huis en sloot, na een uitgebreid intakegesprek, perfect aan bij onze situatie. Door haar praktische en no nonsense aanpak verdwenen onze stapels en verscheen er een keurige rij met georganiseerde mappen. Nergens een spoor van mening of oordeel, maar daarentegen aanmoediging en humor. Ik heb me enorm ondersteund gevoeld toen ik, door een ernstige ziekte door de bomen mijn administratieve bos niet meer zag. Zeer sympathiek en professioneel.

J.Jansen – Deventer

Cinthia is professioneel en weet overzicht te houden over de financiën. Dankzij haar inzichten, adviezen en tips heb ik mijn financiële zaken weer op orde en kan ik beter budgetteren. Ik kan haar van harte aanbevelen. Dank je wel Cinthia!

L. van Zijl – Bodegraven

Door te werken met Time 2 Organize hebben wij eindelijk orde op zaken kunnen stellen. Voordat Cinthia kwam was ik ervan overtuigd dat we met de komst van ons tweede kindje gewoon uit ons huis waren gegroeid. Na de komst van Cinthia besloten we dat we zelfs nog genoeg ruimte hadden voor een derde kindje, en die is er ook gekomen!
‘Je kunt beter geld uitgeven aan een professional organizer dan op vakantie gaan.’

J.Pronk – Apeldoorn

Na het overlijden van mijn moeder ging haar bedrijf over op ons en moest ik me door meerdere jaren oude administratie heen worstelen. Ik zag er heel erg tegenop om alles uit te zoeken en te ordenen. Met de hulp van Cinthia is dit in een paar sessies helemaal gelukt. Het was hard werken, maar het resultaat was er ook naar. Heel erg bedankt!
‘Door op te ruimen met een organizer, maak je ook je hoofd leeg. ‘

Time 2 Organize werkt samen met Sammen Financiële coaching. Een organisatie die gespecialiseerd is in het begeleiden van werknemers met financiële problemen.

Time 2 Organize werkt ook voor:

(Visited 2.613 times, 1 visits today)