Herken jij dit?

Omdat ik graag iedereen wil helpen, ongeacht waar je woont.

Er is wel één voorwaarde: er mogen geen schulden zijn.

Voordeel voor jou geen reiskosten, voor mij geen reistijd.

        Bel me voor de mogelijkheden 06-44856948

Wil je weten hoe klanten coaching via Skype ervaren?

Lees dan hier het verhaal van een klant

Jouw inhpoud komt hier

Ben jij bang voor de toekomst?

Budgetcoaching is echt voor iedereen! In ieders leven gebeuren zogenaamde life-changing-moments. Je kunt daarbij denken aan samenwonen, het krijgen van een kind, het verliezen van je baan, verhuizen, ernstige ziekte of overlijden van je partner.

Al deze momenten kunnen grote financiële gevolgen hebben. Dat zijn momenten waarop het goed is om opnieuw de balans op te maken van je financiën. Wat komt er binnen en wat gaat er uit? Budgetcoaching helpt om inzicht te krijgen in je uitgavenpatroon. Zijn er mogelijkheden om je inkomsten te vergroten zodat je wel kan sparen? Of moet je bezuinigen om toch nog een financiële buffer te kunnen opbouwen.

Als je niet in staat bent om in geval van nood snel je uitgaven bij te stellen, dan loop je het risico dat je je betalingsachterstanden in rap tempo toe ziet nemen. Voor je het weet heb je meerdere betalingsregelingen lopen en dan hoeft er maar een (grote) aanslag van de Belastingdienst op de mat te vallen om je serieus in de schulden te helpen.

Consequenties

Als je geen grip hebt op hebt op je uitgaven, kan dit leiden tot ernstige stress. Je kunt bang worden voor de postbode die altijd maar rekeningen komt brengen. Misschien maak jij je post al niet eens meer open, met alle gevolgen van dien.

Misschien voel jij je elke keer dat je iets voor jezelf koopt wel schuldig, omdat je niet weet of je daar deze maand eigenlijk wel geld voor hebt.

Schakel eens de hulp in van een budgetcoach!

Wat is budgetcoaching?

Als budgetcoach help ik je bij het budgetteren van je uitgaven. Je kunt mij inschakelen als je hulp wilt bij financiële problemen, maar ook juist voordat je in de problemen zit. Budgetcoaching is voor iedereen die het gevoel heeft geen grip te hebben op zijn financiën. Samen maken we een overzicht van je uitgaven en inkomsten.

Na het in kaart brengen van alle inkomsten, maar vooral de uitgaven kijken we of je nog ergens inkomsten misloopt. Misschien heb je wel recht op teruggave van inkomstenbelasting, zo nodig doen we dat meteen als ik er ben. Ook kijken we of je misschien recht hebt op zorg-, huur-, ouder- en/of kindertoeslag.

Misschien loop je geen inkomsten mis, maar heb je gewoon te hoge kosten. Je kunt daarbij denken aan verzekeringen die je wellicht goedkoper ergens anders zou kunnen sluiten, abonnementen die je zou willen beëindigen of zorgkosten die je eigenlijk nog moet indienen. Je bent zeker niet de enige die er vaak niet toe komt om de benodigde opzeggingsbrieven te schrijven of overstapformulieren in te vullen en uit te zoeken wat nou de goedkoopste verzekering is. Als je dat wilt kan ik je daarbij helpen.