De persoon achter Time 2 Organize

Time 2 Organize is opgericht door Cinthia Zijderveld om particulieren, ZZPers en bedrijven te helpen bij het op orde brengen van hun administratie.

Wat is mijn achtergrond?

Cinthia Zijderveld

Na het afronden van mijn studie fiscaal recht ben ik na een aantal stages bij belastingadviesbureaus aan de slag gegaan bij een verzekeraar. Ik heb mij ingezet om procedures te stroomlijnen evenals de grote wirwar van aanwezige polisvoorwaarden. Ik vond het leuk om collega’s vaardigheden aan te leren waardoor zij klanten zelfstandig van dienst konden zijn.

In 2006 ben ik gestart met Time 2 Organize. Ik kan nu mijn eigen tijd indelen en kan de werkzaamheden die ik leuk vind, combineren met waar ik goed in ben.

Tijd is kostbaar en tegenwoordig heeft bijna iedereen het gevoel te weinig tijd te hebben. Het helpt daarom als je je zaken goed op orde hebt, vandaar ook mijn bedrijfsnaam. Het is nu tijd om actie te ondernemen!

Als moeder van drie (jonge) jongens met een eigen bedrijf, weet ik dat het soms balanceren is tussen wat je zou willen doen en wat je redelijkerwijs kunt doen. Ook ik ken momenten van stress, maar probeer me daar altijd wel van bewust te zijn en zo nodig op de rem te trappen als het me allemaal te hectisch wordt.

In mijn vrije tijd schilder ik graag, hoewel het er met een eigen bedrijf en drie kleine kinderen in de praktijk niet zo heel vaak meer van komt. Voor wie geïnteresseerd is in mijn schilderijen kan een klein deel van mijn collectie kijken op www.darnoud.exto.nl.

Wat maakt Time 2 Organize uniek?

Time 2 Organize gaat voor het beste resultaat. Aan het eind van een dag werken met Time 2 Organize, zie je meteen resultaat. Je ziet wat we hebben gedaan en kunt je meteen een voorstelling maken van het eindresultaat. Ik kom om te werken en daarbij mag het best gezellig zijn (graag zelfs), maar uiteindelijk draait het om het eindresultaat.

Ik stel kritische vragen. Kan het ook anders en zo nee waarom niet? Ik bied altijd maatwerk. Geen enkele situatie is hetzelfde, dus ook de aanpak verschilt van klant tot klant. Belangrijk is dat wat je wilt bereiken de leidraad vormt voor de werkzaamheden van Time 2 Organize.

 

(Visited 1.034 times, 1 visits today)