Blog

Op deze pagina vind je mijn blog. Elke twee weken schrijf ik een artikel over zaken die mijn klanten bezig houden. Je kan dan denken aan allerlei financiële zaken die bij mensen spelen. Hoe verdeel je eerlijk het geld dat binnenkomt, of hoe zorg je dat je voldoende grip hebt op je inkomsten en uitgaven.  Is het handig om te lenen of juist niet?

Belastingen en toeslagen

In mijn blog schrijf ik regelmatig artikelen over belastingen en toeslagen. Wist je dat veel mensen die recht hebben op toeslagen, deze niet eens aanvragen? Ik kom regelmatig bij mensen die ten onrechte geen toeslag hebben aangevraagd. Maar ook over belastingen vind je meer dan voldoende artikelen. Bijvoorbeeld over het doen van aangifte, of over het invullen van een T-biljet.

Verhalen van klanten

Ik blog ook regelmatig verhalen van klanten op. Bijzondere verhalen over het waarom ze mij ingehuurd hebben en wat ik voor ze heb kunnen betekenen. Met sommige klanten kun je in een paar uur een hele bijzondere band opbouwen. Verhalen met een lach en een traan, maar voor veel mensen heel herkenbaar.
Maar misschien herken jij jezelf wel meer in dingen als belangst of perfectionisme of uitstelgedrag.

Kinderen

Als moeder van drie kinderen schrijf ik ook regelmatig over kinderen. Ik vind het grootbrengen van  drie jongens best wel een klus. Hoe voed je ze financieel een beetje leuk op? Wanneer geef je ze zakgeld of kleedgeld. Moeten ze kostgeld betalen of is dat ouderwets? Wat verandert er als ze 18 worden? Leen je geld aan je kinderen of juist niet?

Vraag maar raak

Heb je zelf een brandende vraag waar je graag antwoord op wilt hebben, dan kun je me altijd mailen. Als het onderwerp nog niet eerder is behandeld, vind je het antwoord in de vorm van een e-zine in je mail.

Wil je ook graag elke twee weken een artikel in je mail ontvangen, schrijf je dan snel in voor mijn e-zine.

(Visited 11 times, 1 visits today)